donderdag 3 maart 2011

Google maps


UZ Leuven weergeven op een grotere kaart

Het ziekenhuis is goed gelegen, het heeft zijn eigen busstation waar elke 5 minuten wel een bus paseert. Ook is het gemakkelijk berijkbaar met de auto anagezien het net naast de ring van Leuven ligt.Er zijn geen winkels in de buurt enkel de typische winkeltjes van een ziekenhuis.

Tot de volgnde keer

Het was en zeer fijne stage. Ik heb veel bijgeleerd en veel gelachen. Enkel was het echt wel heel vroeg dat ik moest beginnen en sloeg de vermoeidheid dan ook al heel snel toe. Ik had zeer fijne collegas's. Ik wil later niet in een grootkeuken gaan werken. Het is niet mijn ding om de hele dag in een keuken te staan. Wel zal ik nog een keer op bezoek gaan om hen allemaal terug te zien.

Ik kook, verwerk en was af

 Hier bracht ik mijn tijd voor de pauze door. Hier versneed ik groentjes, maakte ik alles klaar voor het buffet en de "fabiola" (dit is een klein restaurantje waar de professor kunnen eten).









Hier werkte ik na mijn pauze. Af en toe werkte ik ook aan het buffet maar grotendeels moest ik meehelpen aan de afwas, pendelen (alles wat afgewassen was op zijn plaats zetten, het buffet aanvullen, de keuken vloer kuisen en vooral héél véél bestek afdrogen), bulken (een bulk (metalen schotel met deksel waar voedsel in wordt vervoerd/opgewarmd) afschuren als deze nog vuil was na dat hij door de afwasmachine ging).

Stage: UZ Leuven - Facilitaire Dienst - Cafetaria 2

Het UZ Leuven is een ziekenhuis dat ongeveer 8000 werknemers in dienst heeft. In het cafetaria waar ik werkte, cafetaria 2, wordt er eten gemaakt vor al het personeel. Mijn cafetaria is gedurende 2 uur open, in deze 2 uur komen er 1600 mensen eten en is het extreem druk. Dit is anders dan met het cafetaria voor de bezoekers en patienten, deze is de hele dag open. Ik moet Vooral groenten versnijden, afwassen, alles klaar zetten en bedienen.